Sluneční brýle jsou letos veselejší

Aktuální sezóna přináší spoustu nových trendů u slunečních brýlí. Platí jedno hlavní pravidlo - sluneční brýle jsou nyní mnohem veselejší než dříve. Protože jsou brýle nejen účelovým, ale také módním doplňkem, dejte si záležet na správném výběru.

Brýle musí nejen chránit zrak, ale musí slušet. A to z veselými brýlemi bude hračka. Žhavým trendem jsou veselé brýle v různých hravých designech, které sice nejsou běžně k dostání, ale můžete si je objednat prostřednictvím internetových butiků, které poskytují velký výběr doplňků známých světových značek. Módě se vyplatí věnovat svůj čas a když se podíváte i po našich obchodech, určitě nějaký ten módní veselý kousek seženete.

Hravé barvy i tvary - to zkrátka musíte mít!

Uznejte, nejsou veselé sluneční brýle mnohem zajímavější než ty s klasickým designem? Poskytují mnoho tvarů, které jsou navíc slušivé a především netradiční. Také vzory zde hrají jednu z hlavních úloh. Sluneční brýle budou letos v létě jedním z nejdůležitějších doplňků, díky barevnosti je bez problémů sladíte s celkovým outfitem. Pokud navíc patříte mezi fanoušky retro módy, pak si stoprocentně přijdete na své. Brýle ve tvaru srdce, hvězdy nebo lenonek "vám dodají šmrnc a sebevědomí. Také sluneční brýle z tmavými skly jsou hitem, prosazují se nejen díky slušivosti, ale také praktičnosti.

Trend č.. 1: Nadměrné velikosti

Ani letos se velikost rámečků nezmenšuje a podobně jako loni jsou v módě především velké sluneční brýle. Brýle velkých tvarů jsou nejen módní, ale také praktické - váš zrak na rozdíl od malých brýlových obrouček dokonale chrání před slunečními paprsky.

Trend č.. 2: Jako pro piloty

Neustále se vracející trend brýlí, připomínající retro brýle pilotů, je módní i letos. Tento styl brýlí nosí celebrity, jakými jsou Paris Hilton, Heidy Klum, Rihanna, Victoria Backham nebo Cristiano Ronaldo. Pořiďte si je také! Trendy jsou především z tmavými nebo barevnými skly.

Trend č.. 3: Flat Top v retro stylu

Retro styl brýlí, připomínající 60. léta s barevnou odvážností přináší další trend pro vaše oči. Nebojte se tučných barevných plastových obrouček ani barevně stínovaných skel. Můžete si dovolit i skla pomalovaná obrázky. Fantazii se meze nekladou - jen to chce odvahu!

Trend č.. 4: Veselé novoty

Veselé tvary, barvy i funkční prvky - to vše letos na vašich slunečních brýlích letí. Že si v nich budete připadat jako na srazu dubléra Elvise Presleyho? Nevadí - o to právě jde!

Trend č.. 5: Ježkovi oči! To musíte mít!

Svět patří vám! Tak se nebojte sáhnout po něčem, v čem vás nikdo nepřehlédne. Vybočte v řady šedých myšek a buďte hrdý na to, že se kolem vás budou ozývat hlasy:, Ježkovi oči, to jsou ale brýle! "

Jaké sluneční brýle vám budou slušet?

Vyberte si správný model brýlí podle tvaru svého obličeje. Na co by vám byly jinak trendové brýle, které vám nesedí? Kromě toho je důležité, abyste se v brýlích cítili dobře, nesmí vás nikde tlačit, jinak je nevydržíte nosit a místo jejich účelu vám budou na obtíž. Zde rozhodně neplatí pořekadlo, že pro krásu se musí trpět. Pokud máte hranatý obličej, nesluší vám brýle s obroučkami do obdélníku, totéž platí o opaku. Pokud je vaše tvář spíše kulatá, obloukem se vyhněte brýlím, které mají obroučky do kulata. Zlatá střední cesta jsou brýle s netypickými tvary nebo s velmi úzkými obroučkami, které sluší oběma typům obličeje.

Když klasika, tak jen od kvalitní značky!

Pokud upřednostňujete klasické brýle, je to v pořádku, všechny ženy a muži si totiž retro nebo netradiční design nemohou dovolit. V tom případě však nezapomínejte na hravost, která je v aktuální sezóně všudypřítomná, ať se již jedná o jakýkoli trend. Barvu obrouček můžete vybírat podle typologie pleti a vlasů, pokud jste tmavý typ, sluší vám buď úplně tmavé barvy nebo barvy zářivé, skvělým výběrem budou také brýle v přirozených, zemitých barev. O světlých typech platí, že jim sluší tmavé i veselé barvy, můžete si dovolit růžovou nebo zářivě zelenou barvu.