Sluneční brýle ne jen módní doplněk

Moderní sluneční brýle počátku třetího tisíciletí jsou elegantní až výstřední, charakteristické svojí barevností a jednoduchostí. Ale při jejich koupi nesmíte sledovat jen moderní design, ale také nejnovější technologii zpracování, aby hlavní funkcí slunečních brýlí zůstala ochrana před účinky ostrého slunečního světla a UV záření.

Trendem tohoto roku je nápadnost a nápaditost za každou cenu. Pokud chcete opravdu vyniknout, tak důvěřujte italskému vkusu. Zaoblené obdélníky, do stran prodloužené, nebo kulaté tvary, široké očnice Vás jistě nenechají bez povšimnutí. Co se týče barev nic není zakázáno a vše je dovoleno. Počínaje ohnivou oranžovou, přes noční modrou, podzimní hnědou až po zemitou šedou.

Pokud nejste extravagantní typ a dáváte přednost jemným, nenápadným tvarům, doporučujeme Vám sluneční brýle s jemným rámem. Výhodou jemného rámu je, že dovolí skvěle vyniknout přednosti jejich nositele. Žena v takových brýlích bude něžná a žádoucí.

Na co si dávat pozor při nákupu slunečních brýlí? Abyste dosáhli maximální ochranu Vašich očí, hledejte brýle, které pohlcují minimálně 98% záření UVA a UVB. Záření UVC je pohlcováno automaticky vyššími vrstvami atmosféry.